grinding team

Liity Tasowheel-perheeseen

Oletko sinä koneistomme puuttuva osa? Jos hammaspyörästä puuttuu yksikin hammas, koko järjestelmä yskii. Suuria asioita ei saavuteta yksin, emmekä me ole mitään ilman työntekijöitämme.

Miksi Tasowheel?

Teemme yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden ja menestyksen saavuttamiseksi. Tasowheelillä työntekijöitä arvostetaan, kuunnellaan ja kunnioitetaan. Kattavalla perehdytyksellä haluamme varmistaa, että uusilla työntekijöillä on varma ja turvallinen olo työssään.

Jokaisella koneen osalla on oma tehtävänsä. Samaan tapaan arvostamme työntekijöidemme yksilöllisiä vahvuuksia, taitoja ja mielenkiinnon kohteita, jotta jokainen Tasowheel-perheen jäsen voi työskennellä itselleen ominaisella tavalla. Kokoisessamme yrityksessä jokaisella on mahdollisuus loistaa. Arvostamme kykyä soveltaa omia taitoja ja halua ottaa vastuuta, ja tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman osaamisen ja uran suunnan kehittämiseen.

Tasowheel numeroina

23,5 M€

Liikevaihto

141

Työntekijää

1979

Perustettu

10 %

Kasvutahti

AAA

Luottoluokitus

90 %

Epäsuoran viennin osuus


Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Sinä olet tärkein investointimme

Työntekijät ovat arvokkain voimavaramme. Haluamme Tasowheelillä pitää kiinni taitavista osaajista, ja siksi tahdommekin varmistaa henkilöstömme hyvinvoinnin niin töissä kuin vapaa-ajalla. Kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut sekä käyttöoikeus Ylläksellä sijaitsevaan loma-asuntoomme ovat vain muutamia Tasowheelin monipuolisista henkilöstöeduista. Lisäksi tarjoamme tapauskohtaisesti mahdollisuuden joustaviin työaikoihin sekä kokonaisvaltaisen työterveyspalvelun kaikille työntekijöillemme.

Turvallisuus ennen kaikkea

Tasowheelillä ei tingitä turvallisuudesta. Kaikilla työntekijöillämme on oikeus työskennellä ilman onnettomuuksien tai loukkaantumisen riskiä. Perusteellisen dokumentoinnin, viestinnän ja turvallisuusprosessien säännöllisen päivittämisen lisäksi vaalimme yhdessä turvallisuuden kulttuuria. Riskitietoisuus, työturvallisuuskoulutukset ja toisista huolehtiminen varmistavat, että koko henkilöstömme on sitoutunut työturvallisuuden parantamiseen.

Tasowheel safety

Mielipiteelläsi on väliä

Toisin kuin valmistavassa teollisuudessa perinteisesti, meidän mielestämme jokainen – kyllä, aivan jokainen – on Tasowheelillä töissä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Koska tärkeimmät osaajamme työskentelevät jossain aivan muualla kuin hallinnossa tai toimistotöissä, kannustamme henkilöstöämme tuomaan aktiivisesti esiin ajatuksiaan ja kehitysideoitaan. Olipa kyse sitten työtapojen parantamisesta, ongelmanratkaisusta tai vaihtoehtoisista käytännöistä, kuuntelemme aina herkällä korvalla jokaisen mielipiteitä – ja arvostamme niitä.

Tulevaisuuden osaajia etsimässä

Arvostamme modernia ajattelua ja tuoreita ideoita. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten sekä yliopistojen kanssa, ja tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia opiskelijaharjoitteluun sekä opinnäytetöiden tekemiseen.

Ota yhteyttä

Lisätietoja uramahdollisuuksista antaa

Tasowheel team

Lähetä työhakemus

Tarinoita Tasowheel-perheestä