Tasowheel has bought the majority of the shares in Fastpap Oy

Tasowheel Group Oy has today bought the majority of the shares in Fastpap Oy, which offers cleaning, cutting and measuring solutions for the pulp and paper industry. Fastpap Oy will continue its current business as an independent company, and Mr Jouni Saarteinen will continue as the CEO of Fastpap Oy.

Tasowheel Group Oy on tänään ostanut osake-enemmistön Fastpap Oy:stä, joka tarjoaa sellu- ja paperiteollisuudelle puhdistus-, leikkaus- ja mittausratkaisuja. Fastpap Oy jatkaa itsenäisenä yrityksenä nykyistä liiketoimintaa ja Fastpap Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Jouni Saarteinen.

More information/ Lisätietoja:

Kari Sorjonen

Chairman/ Hallituksen puheenjohtaja

Tasowheel Group Oy

+358 400 637024

kari.sorjonen(at)tasowheel.fi