Henkilöstöedut

Mitä yhteistä on upouudella sähköpyörällä, Ylläksen lomalla ja merkkipäivän kunniaksi vietetyllä vapaapäivällä?

Kaikki ovat esimerkkejä henkilöstöeduistamme ja jokaisen Tasowheeliläisen käytettävissä. Henkilöstöetuihimme kuuluu kattavien työterveyspalvelujen, työaikapankin ja kulttuuri- ja liikuntaetujen lisäksi paljon muutakin. Tasowheeliläiset voivat varata lomahuoneiston Ylläkseltä tai hyödyntää yrityksen golfosaketta Pirkkalassa – tai kenties pelata Tasowheelin omassa kiekkojoukkueessa? Jos pelejä seuraa mieluummin katsomosta käsin, voi myös voittaa arvonnoissamme lippuja liigapeleihin. Työntekijöiden omaa kuntoilua tuetaan monin tavoin. Tasowheel maksaa esimerkiksi osallistumismaksun Pirkan kierrokseen – osallistua voi juosten, hiihtäen, soutaen tai pyöräillen.

Jos työmatkat taittuvat parhaiten sähköautolla, onnistuu lataus näppärästi pihassa työpäivän aikana. Työvireyden tukemiseksi toimistolta löytyy aina tuoretta kahvia ja hedelmiä. Vinkkaa Tasowheelistä muillekin