Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Tasowheel Systems

Paperin- ja kartongintuotannon ratkaisut, komponentit ja palvelut

Tasowheel Systems kehittää ja toimittaa CD-profiloinnin optimointiratkaisuja sekä komponentteja, varaosia ja huoltopalveluita paperi- ja kartonkiprosesseille. Sellun-, paperin- ja kartongintuotannon prosesseissa kaikkialla maailmassa toimii yli 200 000 Tasowheelin valmistamaa ja toimittamaa toimilaitetta ja laimennusventtiiliä.

Palvelut terveystegnologia-alan toimittajille

Tasowheel tekee lukuisten innovatiivisten yritysten kanssa yhteistyötä sovelluksissa, joissa vaaditaan poikkeuksellisen tarkan ja hiljaisen voiman- ja liikkeensiirron osaamista. Olemme esimerkiksi toteuttaneet vaativia tutkimus- ja mittauslaitteita yhdessä terveysteknologiayritysten kanssa. Tarjoamme ratkaisuja ja osaamista kehittämisprojektin eri vaiheisiin aina tuotekehityksestä tuotantoon ja toimitamme asiakkaalle valmiit testatut tuotekokonaisuudet.

Paperiteollisuus – ratkaisut, tuotteet ja palvelut

 

Tasowheel tarjoaa paperiradan CD-profiloinnin osaamista paperintuotantoon. CD-profiilin hallintajärjestelmän kokonaisvaltaiseen uudistamiseen sisältyy venttiilejä, toimilaitteita sekä toimilaitepalvelin tai täydellinen säätöjärjestelmä, sisältäen tarvittaessa liitynnän olemassa olevaan laadunhallintajärjestelmään.

Maailman suurimmat paperintuottajat käyttävät paperikoneissaan Tasowheelin valmistamia ja toimittamia toimilaitteita ja laimennusventtiilejä.

systems-solutions

Ratkaisut

Zone by Zone

Radan poikkiprofiilin säätötoimilaitteet voidaan vaihtaa joko yksi tai useampi kerrallaan. Perälaatikoihin ja päällystysasemiin sekä höyry- ja kostuntinpalkkeihin.

Toimilaitepalvelin

Tasowheelin toimilaitepalvelin on suunniteltu erityisesti toimilaitteiden ohjaukseen ja kommunikointiin laatusäätöjärjestelmän kanssa.

CD-profilointi

Tasowheelin CD-profilinnin ratkaisut mahdollistavat optimaalisten radan poikkiprofiilien saavuttamisen ja tasaisen laadun ylläpitämisen.

Tuotteet

CD-profiloinnin toimilaitteet ja venttiilit

Alkuperäiset CD-profilointijärjestelmän varaosat

Tasowheelin valikoimasta löydät CD- ja profilointijärjestelmien varaosat alkuperäisestä toimittajasta riippumatta. Kaikki tuotteemme on suunniteltu erittäin korkeiden luotettavuusvaatimusten mukaisesti. Paperintuotantoprosesseissa ympäri maailman on tällä hetkellä käytössä yli 200 000 Tasowheelin valmistamaa toimilaitetta ja laimennusventtiiliä.

Huolto- ja korjauspalvelut

Mahdollistamme asiakkaidemme tuotantoprosessien tehokkuuden ja jatkuvuuden tarjoamalla Tasowheelin toimittamille tuotteille tuotetukea sekä huolto- ja korjauspalveluita koko elinkaaren ajan.

Lähetä huoltopyyntö

Terveysteknologia – ratkaisut ja palvelut

Tällä erikoisalalla etenkin tuoteturvallisuus ja ohjauksen tarkkuus ovat eritysen tärkeässä asemassa. Tuotteiden tunnistettavuus ja jäljitettävyys läpi koko valmistusprosessin on yksi palveluidemme kulmakivistä.

Kaikki hienomekaaniset osat ja komponentit valmistetaan ja testataan omissa tiloissamme.

Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden suunnittelusta ja valmistuksesta aina testaukseen ja laadunvarmistukseen asti. Voimme avustaa sinua tuotekehitysprosessin kaikissa vaiheissa tai osallistua vain haluamiisi vaiheisiin.

- hienomekaanisten osien valmistus
- mekaniikan, elektroniikan ja hallintajärjestelmien suunnittelu
- tuotteet toimitetaan koottuina ja testattuina
- laadunvarmistus
- laaja asiantuntevien alihankkijoiden verkosto

systems-services-pic1

Kaupallistamispalvelut – CD-profiloinnin toimilaitteet ja venttiilit

Tarjoamme asiakkaillemme tietoa tuotteiden tuotannollisesta toteutettavuudesta tukemalla heitä tuotekehityksessä, suunnittelussa, simuloinnissa ja testauksessa. Tuotekehitysvaiheesta alkava tiivis yhteistyö mahdollistaa tuotteiden ja kokoonpanojen tehokkaan valmistuksen ja varmistaa, että ne toimivat käytössä spesifikaatioiden ja vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää kaupallistamispalveluistamme