Avoin työpaikka:  Tuotantopäällikkö
Yritys:  Tasowheel Systems Oy, Tampere
Työtehtävän esittely: Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi kokenutta tuotantopäällikköä. Tehtävässäsi johdat toimihenkilöistä ja työntekijöistä koostuvaa tiimiä, joka vastaa osavalmistuksen ja kokoonpanon lisäksi hankinnoista, työnsuunnittelusta ja -ohjauksesta sekä varastoista ja logistiikasta. Päivittäisen johtamisen lisäksi myös toimintojen kehittäminen on merkittävä osa työtäsi. Osallistut yrityksen kasvun johtamiseen, kuulut johtoryhmään ja raportoit varatoimitusjohtajalle.
Vaatimukset: Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tekninen koulutustausta (Ins. tai DI) sekä usean vuoden kokemus tuotannon esimiestehtävistä. Näytöt tuotannon kehittämisprojekteista (esim. Lean / 5S) katsotaan eduksesi. Tunnet nykypäivän lastuavan työstön valmistusmenetelmät ja koneet. Olet aidosti tiimipelaaja ja johtaminen on sinulle luontaista. Lisäksi edellytämme sinulta palavaa halua kehittää sekä ihmisiä että prosesseja. Hahmotat erinomaisesti suuria kokonaisuuksia ja osaat arvioida asioita teknistaloudellisesti. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielitaitoa sekä satunnaista matkustamista, pääosin kotimaassa.
Me tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian yrityksessä. Tässä avainroolissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää tuotantoamme yhä tehokkaammaksi ja sen avulla kannattavasti kasvavaa yritystämme kohti alamme ehdotonta eliittiä.
Lisätietoja:

 

Hae:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio, p. 010 311 3880, jani.kallio@voima.info

https://voima.info/fi/avoimet-tyopaikat

 

Share in LinkedIn