Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö tarkkuusmekaniikka ja liikkeenhallinta
Yritys: Tasowheel Systems Oy, Tampere
Työtehtävän esittely: Asiakkuuspäällikön roolissa pääset mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa ottamaan vastuun tarkkuusmekaniikan ja liikkeenhallinnan ratkaisujen myynnistä ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hallinnasta nykyisille ja uusille asiakkaillemme sekä kartoittamaan osaamisemme hyödyntämismahdollisuuksia myös uusille liiketoiminta-alueille. Meidät tunnetaan kyvystämme suunnitella ja valmistaa tarkan liikkeensiirron ratkaisuja erittäin vaativiin sovelluksiin, mm. terveysteknologia-segmentille.

Työsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja sovellusmahdollisuuksien kartoittamisessa lähinnä terveysteknologia alueelle. Luonnollinen osa työtäsi on myös nykyisten asiakassuhteidemme kehittäminen jälkimarkkinointia unohtamatta. Työsi on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä ja tyypillinen projekti alkaakin asiakkaan haasteesta, jonka pyrimme ratkaisemaan toivotulla tavalla kustannustehokkaasti.  Arjessasi teet kustannuslaskentaa, laadit tarjouksia, tapaat asiakkaita, huolehdit osaltasi suunnittelu- ja NPI-projektien etenemisestä ja niihin liittyvän informaation välittymisestä eri sidosryhmien välillä. Osallistut myös alan messuille sekä annat panoksesi markkinointiin ja sen kehittämiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin tunnettujen asiakkaiden parissa. Tehtävään liittyy matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vastinpareinasi asiakasrajapinnassa ovat tyypillisesti mekaniikan suunnittelijat ja suunnittelupäälliköt.

Edellytykset: Edellytämme teknistä koulutustaustaa (DI tai Insinööri) sekä kokemusta ja vahvaa osaamista lastuavan työstön valmistusmenetelmistä. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti suomen ja englannin kielellä.

Sinulla on halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita.

Me tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa perheyrityksessä. Vuosikymmenten aikana jalostunut osaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, Lean-hiottu tuotantoprosessi, maineikkaat asiakasreferenssit ja koko organisaatiomme tuki antavat vahvan ”selkärangan” myyntityöllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi!
Lisätietoja: Alen Consultingilta Jani Kallio 050-529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tästä linkistä. Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Share in LinkedIn