Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Ratkaisut voiman- ja liikkeensiirtoon

Tasowheel suunnittelee, valmistaa ja toimittaa tuotteita, kokoonpanoja ja tukipalveluita erilaisiin voiman- ja liikkeensiirtotarpeisiin. Asiakaskuntamme koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä yrityksistä.

Lue lisää tuotteistamme ja ratkaisuistamme

about-01 about-02

img-about-us

Kaikki toimintamme on asiakasvetoista
Kartoitamme mahdollisuudet yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kehitämme, valmistamme ja testaamme kaikki Tasowheel-tuotteet ja -komponentit itse.  Näin voimme olla varmoja siitä, että jokainen toimittamamme tuote on toimivuudeltaan ja kestävyydeltään käyttöön sopiva. Tukemalla asiakasta materiaalien ja prototyyppien testauksessa autamme varmistamaan tuotteiden soveltuvuuden sarjatuotantoon.

Aina liikkeessä
Kehitys on jatkuvaa. Sitoutumalla toimintamme kehittämiseen ja etsimällä tuotteillemme uusia sovellusalueita tarjoamme asiakkaillemme edellytykset löytää liiketoimintamahdollisuuksia ja parantaa kilpailukykyään. Moderneilla tuotantomenetelmillä on merkittävä rooli tuotteiden kehittämisessä ja parantamisessa. Investoimalla huipputeknologiaan annamme asiakkaillemme mahdollisuuden vastata uusiin haasteisiin, oli kyse sitten tehokkuuden parantamisesta, kompaktimmasta tuotekoosta tai pienemmästä energiankulutuksesta.

Voiman- ja liikkeensiirto on erikoisala, joka vaatii erikoisosaamista. Siksi koulutamme lähes kaikki työntekijämme itse. Pitkien työsuhteiden aikana kokemus ja ammattitaito vahvistuvat asiakkaidemme hyödyksi.

 

about-03 about-04

Prosessiteollisuus

Tasowheel toimittaa sellu- ja paperiprosessien optimointiin tarvittavia CD-profilointijärjestelmiä ja niiden komponentteja. Maailman johtavien sellun-, paperin- ja kartonginvalmistajien prosesseja pyörittää tälläkin hetkellä 200 000 Tasowheelin toimittamaa toimilaitetta ja laimennusventtiiliä.
Lue lisää paperiprosessien optimoinnin ratkaisuista ja komponenteista

Osaamisaluettamme ovat hammasvaihteet, voimansiirtotuotteet ja kokoonpanot keskiraskaaseen ja raskaaseen voimansiirtoon, missä tiukat toleranssit ovat ehdoton vaatimus. Valmistuksen ohella teemme asiakkaiden kanssa tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyötä varmistaaksemme, että tuotteemme ovat käyttötarkoituksiinsa sopivia.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

 

Koneenrakennus

Tuotanto- ja testaustilamme on suunniteltu hammasvaihteiden, keskiraskaan ja raskaan voimansiirron tuotteiden ja kokoonpanojen sekä monimutkaista geometriaa, tiukkoja toleransseja ja korkealaatuisia pintoja sisältävien hydraulisten osakokoonpanojen valmistusta varten.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

Valmistuksen ohella teemme asiakkaiden kanssa tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyötä varmistaaksemme, että kaikki valmistamamme tuotteet ovat käyttötarkoituksiinsa sopivia – myös kaikkein vaativimmissa sovelluksissa.
Lue lisää alihankinta-, tutkimus- ja tuotekehityspalveluista

Terveysteknologia

Tasowheel kehittää ja valmistaa hammasvaihteita ja vaihteistoja sovelluksiin, joissa tarvitaan äärimmäisen tarkkaa ja hiljaista liikettä. Voiman- ja liikkeensiirtotuotteiden lisäksi tarjoamme sertifiointi- ja mittauspalveluja valmistamiemme ja toimittamiemme tuotteiden turvallisen käytön varmistamiseksi.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

Onko sinulla idea? Puhutaan siitä yhdessä, niin ratkaisemme yksityiskohdat ja autamme sinua kehittämään ideastasi toteutuskelpoisen konseptin. Sinulle jää enemmän aikaa keskittyä tutkimukseen, verkottumiseen ja markkinointiin.
Lue lisää hienomekaniikasta ja tuotekehityspalveluista