Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Ideasta toteutukseen

Onko sinulla idea? Kerro se meille, niin autamme sinua kehittämään ideastasi toteutuskelpoisen konseptin.

Lue lisää tarkkuusmekaniikasta ja tuotekehityspalveluista

Monipuolinen tukipalveluiden valikoima käytettävissäsi

Laaja tukipalveluiden valikoimamme sisältää tuotekehitysprojektien vaiheet suunnittelusta ja valmistuksesta aina testaukseen ja laadunvarmistukseen. Voimme olla mukana kaikissa vaiheissa tai osallistua vain valitsemiisi vaiheisiin.

Kaupallistamispalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme tietoa tuotteiden valmistettavuudesta. Palvelumme kattaa tuotekehityksen, suunnittelun, simuloinnin, mittauksen sekä materiaalien ja prototyyppien testauksen. Tuotekehitysvaiheesta alkava tiivis yhteistyö mahdollistaa tuotteiden ja kokoonpanojen tehokkaan valmistuksen ja varmistaa, että ne toimivat vaatimusten mukaisesti.

Suunnittelupalvelut

Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme tuotantoon soveltuvat konseptit, joissa on otettu huomioon materiaalit, koneistettavuus, sarjatuotanto sekä tuotteen toimivuus ja kestävyys lopullisessa käytössä.

Tuotantopalvelut

Autamme sinua varmistamaan uuden tuotteen soveltuvuuden sarjatuotantoon valmistamalla ja testaamalla prototyyppejä. Toimitamme tarvittavat raportit tuotteen teknisistä ominaisuuksista, materiaaleista ja muista tiedoista.

Testauspalvelut

Millimetrien osatkin ovat ratkaisevia, kun tuotteelta edellytetään tarkkuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta. Tuotteiden mittaus ja testaus omien tuotantolaitostemme moderneilla mittauslaitteilla on olennainen osa valmistusprosessiamme. Toimitus asiakkaille tapahtuu kun laatu on todistettu dokumentoiduilla mittauksilla ja testeillä.

Laadunvarmistus

Varmistamme toimintamme vaatimustenmukaisuuden tekemällä yhteistyötä kansainvälisten luokituslaitosten kanssa. Säännöllisellä laadunvarmistuksella pidämme huolen siitä, että tuotteemme ja palvelumme ovat voimassaolevien standardien ja määräysten mukaisia. Asiakkaidemme käyttämien luokituslaitosten suorittamat säännölliset auditoinnit varmistavat, että asiakkaiden yksilölliset vaatimukset otetaan huomioon toiminnassamme.

Prosessiteollisuus

Tasowheel toimittaa sellu- ja paperiprosessien optimointiin tarvittavia CD-profilointijärjestelmiä ja niiden komponentteja. Maailman johtavien sellun-, paperin- ja kartonginvalmistajien prosesseja pyörittää tälläkin hetkellä 200 000 Tasowheelin toimittamaa toimilaitetta ja laimennusventtiiliä.
Lue lisää paperiprosessien optimoinnin ratkaisuista ja komponenteista

Osaamisaluettamme ovat hammasvaihteet, voimansiirtotuotteet ja kokoonpanot keskiraskaaseen ja raskaaseen voimansiirtoon, missä tiukat toleranssit ovat ehdoton vaatimus. Valmistuksen ohella teemme asiakkaiden kanssa tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyötä varmistaaksemme, että tuotteemme ovat käyttötarkoituksiinsa sopivia.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

 

Koneenrakennus

Tuotanto- ja testaustilamme on suunniteltu hammasvaihteiden, keskiraskaan ja raskaan voimansiirron tuotteiden ja kokoonpanojen sekä monimutkaista geometriaa, tiukkoja toleransseja ja korkealaatuisia pintoja sisältävien hydraulisten osakokoonpanojen valmistusta varten.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

Valmistuksen ohella teemme asiakkaiden kanssa tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyötä varmistaaksemme, että kaikki valmistamamme tuotteet ovat käyttötarkoituksiinsa sopivia – myös kaikkein vaativimmissa sovelluksissa.
Lue lisää alihankinta-, tutkimus- ja tuotekehityspalveluista

Terveysteknologia

Tasowheel kehittää ja valmistaa hammasvaihteita ja vaihteistoja sovelluksiin, joissa tarvitaan äärimmäisen tarkkaa ja hiljaista liikettä. Voiman- ja liikkeensiirtotuotteiden lisäksi tarjoamme sertifiointi- ja mittauspalveluja valmistamiemme ja toimittamiemme tuotteiden turvallisen käytön varmistamiseksi.
Lue lisää hammasvaihteista ja vaihteistoista

Onko sinulla idea? Puhutaan siitä yhdessä, niin ratkaisemme yksityiskohdat ja autamme sinua kehittämään ideastasi toteutuskelpoisen konseptin. Sinulle jää enemmän aikaa keskittyä tutkimukseen, verkottumiseen ja markkinointiin.
Lue lisää hienomekaniikasta ja tuotekehityspalveluista