Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Tasowheel Groupille Pirkanmaan vientipalkinto 2016

Tasowheel Group Oy on saanut Tampereen kauppakamarin ja Tampereen nuorkauppakamarin myöntämän Pirkanmaan vientipalkinnon vuodelta 2016.

Tunnustuksen taustalta löytyy Tasowheelin pitkäjänteinen työ viennin ja kansainvälisyyden kasvattamiseksi – ja ennen kaikkea siinä onnistuminen.

Tasowheel aloitti vientitoimintansa 1980-luvulla toimittamalla tuotteitaan aluksi muihin Pohjoismaihin ja myöhemmin laajemmin ympäri Eurooppaa. Viime vuosina mukaan ovat tulleet myös Pohjois-Amerikka, Kiina, Brasilia ja Venäjä.

Konsernilla oli vuonna 2016 suoraa vientiä peräti 32 maahan, ja kokonaisliikevaihdon kasvu tulee tätä nykyä käytännössä kokonaan viennistä.

Vuodesta 1968 asti jaettua Pirkanmaan vientipalkintoa voidaan pitää merkittävänä tunnustuksena, sillä aikaisempina vuosina palkittujen yritysten joukossa on ollut hyvin nimekkäitä toimijoita.

– Pääsimme tämän tunnustuksen myötä arvovaltaiseen seuraan. Olemme vientiin panostavan strategiamme kanssa selvästi oikealla tiellä, ja menemme sillä tiellä vauhdilla eteenpäin. Tämä on koko firman palkinto ja jokaisen 120 työntekijämme yhteinen saavutus, Tasowheel Groupin hallituksen puheenjohtaja Kari Sorjonen iloitsee.

Tasowheel odottaa vientinsä kasvun jatkuvan myös tulevaisuudessa. Loppuvuodesta 2016 nimitetyn toimitusjohtaja Jarmo Kuikan johdolla konserni pyrkii vahvistamaan jalansijaansa niin uusilla kuin jo entuudestaan tutuilla markkinoilla.

3803.3