Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Tasowheel Gears

Hammasvaihteet, voimansiirtokomponentit ja -kokoonpanot keskiraskaaseen voimansiirtoon

Hammaspyöriä ja -akseleita sekä vaihteistoja tarvitaan kaikessa toiminnassa, johon liittyy pyörivää liikettä. Tasowheelin tuotevalikoimaan kuuluvat lieriöhammaspyörät, kierukkapyörät, akselit, kierukkavaihteet ja vaihteistot. Valmistamme kaikki osat ja komponentit  omissa tuotantotiloissamme.

tasowheel-gears-pic1

Tuotekehitys ja testaus takaavat toimintavarmuuden

Onnistunut yhteistyö perustuu asiakkaan liiketoiminnan ja toimintaympäristön syvälliseen tuntemukseen.

Tarjoamme asiakkaillemme tietoa heidän tuotteidensa tuotannollisesta toteutettavuudesta. Avustamme tuotekehityksessä, materiaalivalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Kun tiivistä yhteistyötä tehdään jo tuotekehityksen alkuvaiheessa, osat ja kokoonpanot saadaan valmistettua tehokkaasti ja ne toimivat käytössä luotettavasti ja vaatimusten mukaisesti. Käytämme tuotteiden tarkastamisessa useita eri tilastollisia menetelmiä ja edistyksellisiä mittavälineitä.

tasowheel-gears-pic2

Hammaspyörät ja -akselit

- Vino- ja suorahampaiset lieriöpyörät ja akselit
- Laaja valikoima hammasprofiileja
- Valmistus asiakkaan vaatimusten mukaisesti luokkaan DIN 4 asti
- Monipuoliset tuotantolaitteistot
- Komponenttien läpimitta 10–450 mm
- Moduuliväli 0,5–10 tai DP 48–2,5

gears-and-shafts-pic1

gears-and-shafts-pic2

Asiakasräätälöidyt vaihteet

Vaihteiden on usein mahduttava hyvin pieneen tilaan, tai niille voi olla erityisiä tarkkuutta, hammasvälystä tai hiljaisuutta koskevia vaatimuksia.

Valmistamme asiakasräätälöityjä lieriö-, kartio-, planeetta- ja kierukkavaihteita. Tuotteet toimitetaan koottuina ja testattuina. Valmistamme tuotteita asiakkaan piirustusten mukaan, mutta tarjoamme myös OEM-palveluita tuotesuunnittelusta aina prototyyppien testaukseen ja sarjavalmistukseen.

custom-tailored-pic1

custom-tailored-pic2

Erikoiskomponentit ja -sovellukset

Tyypillisiä tuotteita ovat esimerkiksi kytkinakselit, kiviporauslaitteiden monimuotoiset osat, vinohampaiset hammaskehät sekä erilaiset kokoonpanot.

Nämä komponentit edellyttävät huipputarkkaa koneistamista, mittausta ja dokumentaatiota.

demanding-pic1

demanding-pic2

Kaupallistamispalvelut – hammasvaihteet ja vaihteistot

Tarjoamme asiakkaillemme tietoa tuotteiden tuotannollisesta toteutettavuudesta ja tuemme heitä tuotekehityksessä, suunnittelussa, simuloinnissa ja testauksessa. Tuotekehitysvaiheesta alkava tiivis yhteistyö mahdollistaa tuotteiden ja kokoonpanojen tehokkaan valmistuksen ja varmistaa, että ne toimivat käytössä vaatimusten mukaisesti.

Haluamme ylläpitää tuotannon korkeaa laatua ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Siksi kehitämme prosessejamme jatkuvasti.

Valmistusprosessimme noudattavat APQP (Advanced Product Quality Planning) -menetelmää. Sovellamme sen sisältämiä elementtejä: vuokaavioita, toteutettavuustutkimuksia, FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) -prosessianalyyseja, valvontasuunnitelmia sekä ISIR- (Initial Sample Inspection Reports)-, PPAP (Production Part Approval Process)- ja 8D-raportteja.

Lue lisää kaupallistamispalveluistamme

commercialization-pic2