Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Haemme tuotantopäällikköä Tasowheel Tikkaan

Tasowheel Tikka on vuonna 2009 perustettu alihankintapalveluja koneenrakennus- ja prosessiteollisuuteen tarjoava vakavarainen toimija Tikkakoskella. Tasowheel Tikka tunnetaan vahvasta osaamisestaan vaativien raaka-aineiden, monimutkaisten geometrioiden, tiukkojen toleranssien ja huippulaatuisia pintoja sisältävien hienomekaanisten osien ja kokoonpanojen valmistuksesta. Tasowheel Tikan moderni konekanta yhdistettynä vahvaan henkilöstön ammattitaitoon mahdollistaa monivaiheisten hienomekaanisten osien tuotannon sorvauksesta ja jyrsinnästä kokoonpanoon ja testaukseen saakka. Palvelemme kansainvälisesti toimivia kotimaisia asiakkaitamme ammattitaitoisen ja yhteistyötä vaalivan 26 osaajan voimin.  

Etsimme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yksikkömme tuotannon kokonaisuudesta ja eteenpäin viemisestä.

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotantomme arjen sujuvuudesta ja tuloksellisuudesta. Tehtävässäsi vastaat mm. hankintojemme kokonaisuudesta, toimittajayhteistyöstä, prototuotteiden valmistus- ja testausprojekteista sekä uusien tuotteiden tuotantoon ajoittamisesta. Olet ensiarvoisen tärkeässä roolissa asiakkaidemme suuntaan. Toimit tiiviisti yhdessä asiakkaiden tuotekehityksen kanssa tuoden näkemystä tuotteiden valmistettavuudesta ja kustannusrakenteista. Työskentelet avainroolissa tuotannon kehittämisessä yhdessä tiimisi kanssa. Tuotantopäällikkönä olet esimiehenä lähes koko yksikkömme työntekijöille; tiimiisi kuuluu osto, tuotannonsuunnittelu, laatu, tuotannonohjaus ja valmistus. Tehtävässäsi raportoit yksikön varatoimitusjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahvaa kokemusta ja näkemystä toimialaltamme; valmistusmenetelmistä, tuotannon ohjauksesta ja hankinnoista. Olet sekä teknisesti että kaupallisesti orientoitunut tekijä, joka hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja työskentelee itseohjautuvasti priorisoiden, organisoiden ja delegoiden. Edellytämme myös kokemusta henkilöjohtamisesta ja tiimien luotsaamisesta eteenpäin osaamista vaalien ja kyvykkyyksiä kasvattaen. Viihdyt asiakasläheisessä asiantuntijatyössä, jossa toimintasi kautta ylläpidät ja syvennät asiakas- ja toimittajasuhteitamme. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta myös tuotannon kehittämisestä esim. Lean tai 5S –projektien kautta. Tuotantopäällikkönä odotamme sinulta matkustusvalmiutta, pääosin Suomessa ja englannin kielitaitoa toimittajayhteistyön sujuvuuden takaamiseksi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö, joka alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja haastavan tehtäväkuvan osana osaavaa ja viihtyisää työyhteisöä. Tässä tehtävässä tulet toimimaan aitiopaikalla teknologiateollisuuden huippuyritysten tuotekehitysyhteistyössä, jolloin kasvatat myös yrityksemme kyvykkyyksiä ja kilpailuetua.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki, p. 050 505 9804 tai tuuli.lamminmaki@voima.info.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!