Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Haemme tuotantoinsinööriä Tasowheel Tikkaan

Tasowheel Tikka on 2009 perustettu alihankintapalveluja koneenrakennus- ja prosessiteollisuuden tarjoava vakavarainen toimija Tikkakoskella. Tasowheel Tikka tunnetaan vahvasta osaamisestaan vaativien raaka-aineiden, monimutkaisten geometrioiden, tiukkojen toleranssien ja huippulaatuisten pintojen sisältävien hienomekaanisten osien ja kokoonpanojen valmistuksessa. Tasowheel Tikan moderni konekanta yhdistettynä vahvaan henkilöstön ammattitaitoon, mahdollistaa monivaiheisten hienomekaanisten osien tuotannon sorvauksesta ja jyrsinnästä valmistukseen ja testaukseen saakka. Palvelemme kansainvälisesti toimivia kotimaisia asiakkaitamme ammattitaitoisen ja yhteistyötä vaalivan, 26 osaajan, työyhteisön voimin. 

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi TUOTANTOINSINÖÖRIÄ vastaamaan uusien tuotteiden valmistettavuuden varmistamisesta. Tuotantoinsinöörinä vastaat prototuoteprojekteihimme ja uusien tuotteiden ylös ajoon vaadittavien työkalujen ja apuvälineiden suunnittelusta, hankinnoista ja testauksesta. Osallistut tiiviisti myös tuotannonsuunnitteluun ja uusien tuotteiden tuotantoon ajoon. Tehtävässäsi laadit kuvia sorveille, joista koneistajamme ohjelmoivat koneille. Vastaat myös tietotietojemme hallinnasta ja dokumentoinnista. Käytössäsi ovat toiminnanohjausjärjestelmämme, Mastercam ja SolidWorks. Roolissasi osallistut myös tuotannon kehittämiseen. Tuotantoinsinöörinä toimit tiiviisti yhteistyössä koko henkilöstömme kanssa ja toimit tuotantopäällikön alaisuudessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta käytännön koneistustehtävistä ja suunnittelusta. Tunnet erilaisia valmistusmenetelmiä ja osaat hahmottaa sekä valmistaa työkuvia. Sinulla on CAD/CAM –osaamista ja olet käyttänyt itsenäisesti suunnittelutyökaluja. Mastercam ja SolidWorks –osaaminen katsotaan eduksi. Olet itseohjautuva ja toimeen tarttuva tiimipelaaja, joka viihtyy aktiivisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Olet myös paineensietokykyinen ja organisointitaitoinen tekijä, joka priorisoi ja vie työtään tehokkaasti eteenpäin.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö, joka alkaa sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä. Tuotantoinsinöörinä työskentelet mielenkiintoisten tuotekehitysprojektien parissa, yhteistyössä teknologiateollisuuden huippuyritysten kanssa.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki 050 505 9804 tai tuuli.lamminmaki@voima.info.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!