Ratkaisut, tuotteet ja kokoonpanot voiman- ja liikkeensiirtoon kokeneelta kansainväliseltä teknologiayritykseltä.
Elinkaaripalvelut kaupallistamisesta testaukseen, valmistukseen ja after-sales-palveluihin.

Asiakaslähtöistä hyökkäysvoimaa Tasowheel Systemsiin

Tasowheel Systems Oy:n varatoimitusjohtajaksi 1.8.2017 alkaen nimitetty Mikko Kinnunen (DI) haluaa luotsata yritystä eteenpäin yhteistyöllä ja koko ketjun läpi ulottuvalla avoimuudella.

 Joukkuepelaaminen on Mikko Kinnuselle tuttu laji. Jääkiekkokaukaloiden ja salibandykenttien sentteri uskoo, että saumattomalla yhteistyöllä saadaan aikaan parhaat tulokset liike-elämässäkin.

Valmet Automationilla yli 12 vuotta viihtyneelle Kinnuselle Tasowheel Systems oli kiinnostava yritys, koska se antoi mahdollisuuden nähdä tuttua alaa uudesta perspektiivistä, erilaisena toimintana ja ainutlaatuisessa yrityskulttuurissa. Hankintajohtajalle tärkeää oli myös päästä kentällä uusiin asemiin.

– Halusin palata takaisin asiakkaiden pariin, myyntityöhön, Kinnunen perustelee hakeutumistaan uusiin tehtäviin.

Entisenä Tasowheelin asiakkaana Kinnunen itse tuo Tasowheel Systemsin strategiapöytiin arvokasta asiakkaan ääntä. Valmetin valtavaan markkinointikoneistoon ja tiukkoihin prosesseihin peilattaessa Tasowheel on ketterä yritys, jossa asiat etenevät nopeammin ja joustavammin. Pienemmällä budjetilla tunnettuutta on kuitenkin rakennettava tehokkaasti ja systemaattisesti, kestävälle pohjalle. Yhtenä tärkeänä kehityskohteena Kinnunen näkeekin yrityksen oman osaamisen vahvemman markkinoinnin sekä viestinnän kärkien kirkastamisen asiakkaan näkökulmasta.

– Meidän on rakennettava lähestymistapamme omien vahvuuksiemme varaan ja erotuttava kilpailussa asiakasta kiinnostavalla tavalla.

Tuoreelle varatoimitusjohtajalle Tasowheel näyttäytyy pitkälti samanlaisena kuin aiemminkin asiakkaan silmin. Suuria yllätyksiä ei ole löytynyt seinien sisäpuolelta, ja Kinnunen kiitteleekin uutta työnantajaansa läpinäkyvyydestä ja asioiden mutkattomasta sujuvuudesta. Aito tekemisen meininki näkyy, ja työ tempaisi tulokkaan nopeasti mukaansa.

– Tänne oli helppo tulla. Ilmapiiri on avoin ja keskusteleva.

Kinnunen löytää Tasowheel Systemsin suurimmat mahdollisuudet sopivasta yhdistelmästä perinteitä ja uusia tukipilareita. Paperiteollisuudessakin yrityksellä on yhä paljon kehitettävää, mutta rinnalle tarvitaan uusia aluevaltauksia, esimerkiksi terveysteknologian alalta, jossa asiakaslähtöisesti ajattelevalla yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa.